Docenten

Voor iedereen is het mogelijk binnen het scala van circustechnieken persoonlijke successen te realiseren: jong en oud, dik en dun, handig of juist een handenbinder! Onze docenten streven naar een persoonlijke benadering van ieder kind om deze op de juiste manier te stimuleren en zijn of haar aangeboren talenten te ontwikkelen.

Loes Boerema - Beenker


Loes is in Amstelveen geboren en opgegroeid, heeft een passie voor kids en stimuleert ze graag in hun ontwikkeling. Circus vindt ze daarvoor een mooi middel omdat kinderen zo ervaren dat ze meer kunnen dan ze dachten. Ze leren zich te presenteren en leren samen te werken en letterlijk én figuurlijk op elkaar te kunnen bouwen. Ouders zijn steeds weer verrast te zien wat ze bijgeleerd hebben. Loes is in 2003 met Pretpiste gestart en geeft nu les bij de beginners en gevorderden. Ouders zijn altijd welkom in de les.


Lucy Brouwer

Lucy werkt als docente in verschillende circusdisciplines voor Circus Elleboog, Combiwel en Circus Capriool, maar ook bij kinderfeestjes en festivals. Bij Pretpiste geeft ze les in tissue- en trapeze acrobatiek en organiseert ze circusfeestjes.

Je kunt ook bij haar terecht voor Acrobatiek en Acro-Yoga. Daarnaast geeft ze - soms met haar dochter - eigen voorstellingen op verschillende locaties in Nederland.


Emilio en Kyra

In juni 2018 zijn Emilio en Kyra - broer en zus - ons docententeam komen versterken. Emilio en Kyra komen uit een groot gezin waar circus en turnen hen met de paplepel ingegoten werd.
Emilio is aan het ROC afgestudeerd turndocent en heeft in die tijd ook 3 jaar de voorlopleiding Codarts gedaan. Zijn specialisaties zijn jongleren en trampolinespringen. Emilio geeft al enkele jaren circusles aan kinderen.
Kyra heeft een turn- en circusachtergrond en geeft als specialisatieles acrobatiek.
Aandacht en uitdaging voor ieder kind vinden ze belangrijk. Ook het aanleren van nieuwe vaardigheden.